[layerslider id="5"]

TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI
Ministerul Justiției
- SERVICII INTERPRETARIAT -

Asigurăm servicii complete de interpretariat și echipament tehnic asistat, pentru afișări în fața instituțiilor publice, pentru întâlniri de afaceri, conferințe sau evenimente care necesită deplasarea traducătorilor noștri la sediul dvs.

 

Toti interpreții noștri sunt autorizati de Ministerul Justiției și au experiență în domeniu de peste 10 ani.

 

001-traducator-autorizat-institutii

Traducător Autorizat
la Instituții Publice

002-traducator-autorizat-conferinte

Interpretariat Conferințe

003-servicii-interpretariat-intalniri-de-afaceri

Traducător
Întâlniri de Afaceri

004-traducator-intalniri-private

Traducător
Întâlniri Private

005-traducator-ghid-turistic

Traducător
Ghid Turistic

006-traducator-privat-orice-situatie

Traducător Privat
Orice Situație

Interpretariat în peste 20 de limbi străine


Vă punem la dispoziție servicii de interpretariat și traducatori și interpreți autorizati pentru limba engleză, limba franceză, limba italiană, limba spaniolă, limba germană, limba arabă, limba albaneză, limba bulgară, limba bosniacă, limba rusă, limba polonă, limba maghiară, limba finlandeză, limba suedeză, limba norvegiană, limba olandeză, limba portugheză, limba chineză, limba japoneză, limba lituaniană, limba cehă, limba ebraică, limba greacă, limba hindi.


Ne putem deplasa oriunde în București sau în țară, acolo unde aveți nevoie: la biroul notarial, la Oficiul Stării Civile, la Direcția Pașapoarte, conferințe, video conferințe, seminarii, ghizi turistici, etc.

traducatori-autorizati-bucuresti-01

Asigurăm servicii de interpretariat, indispensabile în cadrul unor conferințe sau întruniri cu delegații străine, de tipul:

INTERPRETARE SIMULTANĂ

Acest tip de serviciu se desfășoară în timp real și este cea mai utilizată formă de interpretariat, în special datorită avantajului de a economisi timp.
Interpretul asculta și traduce simultan, neavând timp pentru pauze, fapt ce îi limitează durata în care își poate păstra ritmul de traducere. De aceea, acest gen de interpretariat simultan se realizează adeseă în prezența a cel puțin doi interpreți care își stabilesc modalitatea de traducere pentru a se putea ajuta reciproc.

INTERPRETARE CONSECUTIVĂ
Pentru acest serviciu, interpretul ascultă mesajul vorbitorului apoi îl redă în limba țintă. Pauzele dintre fraze ii permit astfel interpretului să facă adnotări, factor important în menținerea acurateții traducerii.

Call Now Button